Uitzendbureau jongeren | goede doelen & non-profit |Diensten

Face 2 face Fondsenwerven Bekijk hier onze Diensten

In een wereld waarin wij constant overprikkeld worden door reclame is het belangrijk om ook een keer een luisterend oor te hebben die met jou het gesprek aan gaat. Bij Credo Marketing gaan we voor een persoonlijke aanpak, waardoor geen enkel gesprek hetzelfde is. Een betrouwbaar gezicht en een goed gesprek, daar kan geen reclame tegenop.

Meedenkende partner
 

We gaan niet alleen voor jou de straat op. We denken ook mee in de doelstellingen en de manier waarop we die behalen.

Betrokkenheid
 

Door te werken met dedicated teams, creëren wij ambassadeurs voor de opdrachtgever. En dat is exact waar wij voor staan. Credo staat voor ik geloof, en wij geloven in onze opdrachtgevers.

Kwaliteit
 

Doordat onze wervers consistent werven voor één opdrachtgever, kunnen wij net dat beetje meer kwaliteit garanderen. Dit is waar wij al jaren bekend om staan.

Tevreden opdrachtgevers

Er gingen je al meer dan 15 organisaties voor. Voor deze opdrachtgevers werken wij "to make the world a better place".

Wij zijn groot in fondsen- en ledenwerving

Credo Frame

Met meer dan 300 ambassadeurs gaan wij voor jouw organisatie de straat op, langs huizen en evenementen. Al daar hebben onze ambassadeurs het eerste contactmoment met nieuwe potentiële leden of donateurs.

Dat eerste contactmoment gaat altijd gepaard met een betrouwbaar gezicht en een goed gesprek, waarmee er meteen een vertrouwensband tussen de donateur en jouw organisatie ontstaat.

En daar stoppen we niet, want na dat eerste contact sturen we een bevestigingsmail en -sms, waarna we binnen vierentwintig uur nog eens contact opnemen in de vorm van een zogeheten welkomstcall – een persoonlijk gesprek waarin we controleren of alles goed is gegaan en wij de nieuwe donateur welkom heten en extra betrokken maken. Met deze nazorg vergroten we de betrokkenheid van het lid of de donateur voor de lange termijn substantieel en aantoonbaar. Dit alles zorgt er uiteindelijk voor dat de aangeworven persoon verandert in een trouw lid of loyale donateur. En dat is iedere keer weer ons doel.

Face to Face Werving

Ben jij onderdeel van een wereldverbeterende organisatie die de wil heeft om te groeien en lange termijn plannen te realiseren?

In de huidige wereld waarin de consumenten constant overprikkeld worden door reclame is het belangrijk om ook een keer een luisterend oor te hebben die met jou het gesprek aan gaat. Bij Credo Marketing gaan we voor een persoonlijke aanpak, waardoor je gegarandeerd een indruk achterlaat bij de consument. Samen met jou stellen we de doelen op en maken we een plan hoe we die doelen gaan behalen. Wij trainen onze medewerkers om oprechte ambassadeurs van jouw organisatie te worden, zodat ze met passie kwalitatieve leden kunnen werven.

Zo creëren we resultaat voor verschillende wereldverbeterende organisaties. Dit doen wij op straat, aan huis en op evenementen. Altijd door middel van een betrouwbaar gezicht, een luisterend oor, en een goed gesprek.

Een keer brainstormen over de mogelijkheden voor jouw organisatie?

Onze Opdrachtgevers

Een goede samenwerking met onze opdrachtgevers is essentieel voor wat wij doen. Als zij tevreden zijn is dat namelijk niet alleen goed voor ons, maar ook voor de wereld. Hiernaast lees je wat onze opdrachtgevers vinden van de samenwerking.

Nieuwsgierig naar de mogelijkheden voor jouw organisatie?

Neem contact op en we bespreken samen de mogelijkheden: info@credofundraising.nl of 0252 – 769165.

Kom jij ons team versterken?

Vul hieronder je gegevens en een korte motivatie in en we nemen zo spoedig mogelijk contact met je op!

Kom je er niet uit?

Quick Apply Image