Geniet van je tussenjaar bij Credo Marketing

Geniet van je tussenjaar bij Credo Marketing

Credo Marketing

Het is vakantie! Je bent geslaagd, gefeliciteerd! Wat is je plan? Je hebt hard gewerkt om je diploma te halen en nu ben je toe aan ‘iets anders’. Gebruik je jouw tussenjaar om te sparen en te reizen? Of ga je op zoek naar een passende studie ná dit jaar? Hoe dan ook, waarschijnlijk zoek je een baan om geld te verdienen. Om je reis te betalen, uitstapjes, vakanties, feestjes en wellicht alvast voor je komende studententijd.

Met een baan bij Credo Marketing hoef je je geen zorgen te maken over bovenstaande zaken.  Tijdens jouw tussenjaar spaar je niet alleen geld, leer je nieuwe skills én werk je alvast aan jouw cv. Hoe? We vertellen je graag waarom werken bij ons drie dubbele winst is!

Betekenisvolle bijbaan

Ben jij een doorpakker met een hart voor mooie missies? Wil jij het verschil maken? Credo Marketing is divers, barstensvol jonge impactmakers en aanpakkers. Kom bij ons werken. Met jouw teamgenoten, samen op pad om kwalitatieve donaties in te zamelen voor projecten die een grote impact maken. Op deze manier verdien je een mooi salaris en draag je bij aan een betere planeet, wat natuurlijk een gouden combinatie is.

Je hoeft niet te zijn wie je niet bent

Eerlijkheid is belangrijk, juist tijdens het sollicitatieproces: heb jij geen ervaring met werven? Geen zorgen, we bieden cursussen en trainingen aan. Bij Credo Marketing krijg je coaching door professionals bij Het Trainingshuis in Utrecht. We nemen je graag mee zodat je zelfverzekerd op stap kunt. Met deze training haal jij het maximale uit jouw unieke talenten en kun je dat direct toepassen in de praktijk.

Ideale cocktail voor jouw tussenjaar

Een baan bij Credo Marketing staat garant voor een zinvolle en waardevolle invulling van je tussenjaar. Het staat ook nog eens goed op je cv. Daarnaast is de werkervaring ontzettend waardevol, voor jouw persoonlijke ontwikkeling. Je hebt niet alleen nieuwe skills geleerd, nieuwe vrienden gemaakt, maar ook nog eens gespaard. 

En uiteraard niet te vergeten… We zijn niet vies van een feestje na werk met je nieuwe vrienden voor het leven! 

Cheers!

Credo Marketing

Credo Marketing

Ook Interessant

julia fondsenwerver credo marketing

29 dingen waarmee je nu geld kunt verdienen door ze te verkopen

Het gezegde “One man’s trash is another man’s treasure. Iemands rotzooi is altijd andermans schat” is nergens meer waar dan bij het online verkopen van spullen. Onze handige lijst bewijst, dat je echt geld kunt verdienen met het kopen en verkopen van laaggeprijsde, alledaagse voorwerpen, en zelfs van dingen die je anders misschien zou weggooien.  

Kom jij ons team versterken?

Vul hieronder je gegevens en een korte motivatie in en we nemen zo spoedig mogelijk contact met je op!

Kom je er niet uit?

Quick Apply Image