20 dingen waarmee je nu geld kunt verdienen door ze te verkopen

Het gezegde "One man's trash is another man's treasure. Iemands rotzooi is altijd andermans schat" is nergens meer waar dan bij het online verkopen van spullen. Onze handige lijst bewijst, dat je echt geld kunt verdienen met het kopen en verkopen van laaggeprijsde, alledaagse voorwerpen, en zelfs van dingen die je anders misschien zou weggooien.  
Credo student bijbaan

1. Ben je goed met website?

Sommige slimmeriken weten geld te verdienen door zwaktes in websites op te sporen.  Neem nu die Brit die een lek vond in de Nederlandse overheidssystemen en als bedankje een brief en een shirt ontving.

Er zijn voorbeelden van mensen die geld hebben verdiend door het vinden van hacks en fouten op websites. Zo vond deze Brit een kwetsbaarheid in Nederlandse overheidssystemen en meldde het. Hiervoor kreeg hij een brief en een shirt terug als beloning? Of neem 19-jarige Amsterdammer Olivier Beg die gratis vluchten van United kreeg omdat hij een slimme truc ontdekte.

Als je goed bent met websites, zie of je door het vinden van hacks en fouten wat extra’s kunt verdienen! Bekijk anders onze vacatures, waar je niet alleen je verkoopvaardigheden aanscherpt, maar ook een boost geeft aan je cv!

2. Hondenuitlaatservice 

Snel geld verdienen met honden uitlaten, is dat echt mogelijk? Ja, hoor! Altijd al eens met een labrador willen wandelen, spelen en knuffelen? Je kunt zelfs zoeken op ras! Dit is het leukste thuiswerk! Dan is hondenoppas wat je zoekt.

Voor startende doorverkopers: koop goedkope producten, zoals telefoonhoesjes, en verkoop ze op platforms zoals Amazon of Bol.com. Slim navigeren, met aandacht voor productwaarde, is cruciaal.

Bij de keuze tussen Instagram, TikTok, Marktplaats en Vinted voor kledingverkoop is social media snel, maar prijzen kunnen lager zijn. Cross-listing vergroot bereik

3. Cyberfriend: Word betaald om te chatten en bepaal je eigen tarief! 

Verdien $480 per dag met het chatten met mensen. Ga naar rentacyberfriend.com, scroll naar beneden en klik op ‘Word een Cyber Friend’. Ervaring is niet vereist. Bepaal je eigen tarief en word betaald per minuut. Werk vanaf elke locatie

4. Ontdek Hoe je Serieus Geld Kunt Verdienen met Je Haar!

Je kunt serieus geld verdienen met je haar! Je hebt lang en gezond haar nodig om de grootste winst te maken, dus verzorg het goed. Zoek ook een koper voordat je je haar knipt, want sommige bedrijven accepteren alleen vers geknipt haar.

Bereken de waarde van je haar met Hair Price Calculator van HairSellon. Voer je gegevens in en ontdek de waarde op basis van dikte en kleur. Haar wordt vaak per gewicht verkocht, dus afscheren en wegen na het verwijderen van korte haren is nodig.

Cashen met Medicijnonderzoeken

Score wat extra cash met pillen medicijnonderzoeken. De vergoeding kan flink oplopen, afhankelijk van de proef..

Oude wc-rol

We maken niet eens een grapje. Al die kartonnen kokers die jij en je huisgenoten uit pure luiheid hebben verzameld, kunnen in geld veranderen. Realistischer, je kunt oude wc-rollen verkopen voor 10 cent per stuk. Nog altijd beter dan ze gratis weg te gooien, toch?

Bouw je portfolio op Unsplash

Je kunt geen geld verdienen rechtstreeks vanuit Unsplash, maar wel betaalde opdrachten binnenhalen van bedrijven die mij hebben gevonden vanwege mijn uploads op Unsplash. Het is een uitstekend platform om veel exposure voor je werk te krijgen.

Hondenuitlaatservice

Snel geld verdienen met honden uitlaten, is dat echt mogelijk? Ja, hoor! Altijd al eens met een labrador willen wandelen, spelen en knuffelen? Je kunt zelfs zoeken op ras! Dit is het leukste thuiswerk! Dan is hondenoppas wat je zoekt.

Jouw mening

Bedrijven zijn vaak geïnteresseerd in de mening van studenten over verschillende producten en diensten. Er zijn verschillende manieren waarop je als student geld kunt verdienen door je mening te geven. Zo kun je je aanmelden voor betaalde enquêtesites, video’s beoordelen voor geld of je mening geven over nieuwe muziek in ruil voor geld op enqueteplein. Dit zijn allemaal manieren om wat extra geld te verdienen terwijl je je mening geeft over dingen die je interessant vindt.

Je kennis

Als je veel weet over een bepaald onderwerp, overweeg dan om hiermee geld te verdienen. Geef privé-lessen of doe freelance werk in je vakgebied. Dit is niet alleen een goede manier om wat extra geld te verdienen, maar het geeft ook relevante werkervaring op je CV. Plus, als je gepassioneerd bent over iets, is het leuk om anderen te helpen om meer te leren over het onderwerp.

Klusjes digitale hulp aan huis

Je hoeft geen expert te zijn om geld te verdienen met je diensten. Apps zoals Zoofy of Studentaanhuis laten je geld verdienen door mensen te helpen met kleine (vaak doe-het-zelf-gerelateerde) klusjes. Het is  zeker de moeite waard om je aan te melden bij dergelijke taak-apps als je op zoek bent naar een manier om supergemakkelijke extra geld te verdienen in je omgeving. 

Cyberfriend: Word betaald om te chatten en bepaal je eigen tarief!

Verdien $480 per dag met het chatten met mensen. Ga naar rentacyberfriend.com, scroll naar beneden en klik op ‘Word een Cyber Friend’. Ervaring is niet vereist. Bepaal je eigen tarief en word betaald per minuut. Werk vanaf elke locatie

Oude universiteitsboeken

Laten we eerlijk zijn, het is onwaarschijnlijk dat je ze ooit nog zult lezen. Hoe sneller je je studieboeken verkoopt (d.w.z. zolang de editie die je hebt nog geldig is), hoe meer geld je ervoor krijgt. Houd wel rekening met de verzendkosten, aangezien pakketten met boeken vaak zwaar en duur zijn om te versturen. Een andere optie is om ze te verkopen aan leerlingen van het volgende jaar!

Produceer beats

Als je getalenteerd  bent en graag thuis muziekbeats maakt, bekijk dan deze video voor handige tips! HOW I MADE $600K SELLING BEATS ONLINE (WITH NO FOLLOWERS)

Lege potjes

Je kunt geld verdienen door je oude potten en glazen koffiepotten te recyclen voor enthousiaste jam-makers. Je kunt ongeveer 50 cent per potje verdienen en ongeveer €1 per stuk voor glazen koffiepotten. Door je potjes te recyclen, kun je ook bijdragen aan het verminderen van afval en het verhogen van je eco-credentials.

Geld verdien door te bewegen

met-de-digitale-munteenheid-sweatcoin-kun-je-sportend-rijk-worden

Lopen kan je niet alleen in vorm houden, het kan je ook wat extra cash opleveren. Zoek naar apps zoals Sweatcoin die je betalen voor het aantal stappen dat je maakt. Of wat dacht je van honden uitlaten voor mensen die geen tijd hebben? Of je kunt je verkopen als menselijk reclamebord. Er zijn ook opties als pakketjes bezorgen of zelfs professioneel wandelaar worden. Dus als je houdt van lopen, waarom zou je het dan niet gebruiken om wat extra geld te verdienen?

Lege dozen

Je kunt geld verdienen door lege dozen te verkopen die geschikt zijn voor het verpakken van tweedehands goederen die online worden verkocht. Mensen zijn vaak bereid om geld uit te geven aan de juiste doos om het item er nieuw uit te laten zien als cadeau. Het kan verrassend zijn hoeveel geld je kunt verdienen met lege dozen voor items zoals iPhones, PlayStations en andere elektrische goederen.

Instructie handleidingen

Als je handleidingen hebt voor dingen die je niet meer gebruikt of waarvan je al weet hoe je ze moet gebruiken, kun je ze verkopen op Marktplaats. Handleidingen voor items zoals geluidssystemen en computers zijn vaak in trek bij kopers. Het is een goede manier om wat extra geld te verdienen en tegelijkertijd ruimte in huis te maken door de spullen die je niet meer gebruikt, weg te doen.

Afstandsbedieningen

Ook dit is een vreemde manier om geld te verdienen, maar het is grappig dat elk huishouden wel een afstandsbediening in een la heeft liggen waarvan niemand meer weet waar die oorspronkelijk voor diende. Als je er een hebt liggen, kijk dan eens naar op Marktplaats – je kunt er een tientje voor krijgen.

Kapotte elektronische apparaten

Dit kan een goede manier zijn om wat extra geld te verdienen als je spullen hebt die je niet meer gebruikt of die kapot zijn. Zorg er wel voor dat je duidelijk aangeeft dat het voorwerp niet werkt en dat het wordt verkocht voor onderdelen. Zo weet de koper wat hij of zij koopt en kun jij geld verdienen met spullen die anders misschien zouden worden weggegooid.

Etsy

Als je een beetje artistiek en zakelijk bent, kun je je eigen online winkel beginnen en beginnen met verkopen op Etsy. Sommige mensen verdienen er elke maand een paar euro mee, maar anderen hebben er een fulltime winstgevende zaak van gemaakt. Check wat er te koop is en geef er een unieke draai aan – de mogelijkheden zijn eindeloos.

Eierdozen

eierdozen verkopen marktplaats

We denken dat dit iets is voor mensen die kippen houden en de eieren niet snel genoeg kunnen opeten. Of misschien iemand die op zoek is naar wat goedkope geluidsisolatie? Wat de reden ook is waarom lege eierdozen online worden verkocht, het feit blijft dat ze het doen. Voor 50 halve dozijn dozen koop je al gauw vijf euro op Marktplaats.

Geld (tegen meer dan de werkelijke waarde)

Verzamelaars geven grof geld voor zeldzame munten! Voordat je je munten uitgeeft, check je portemonnee. Je weet nooit, je zou een waardevolle munt kunnen hebben zonder het te weten. Maar let op, de waarde van munten kan veranderen dus vraag advies voordat je iets verkoopt of koopt.

Lege parfumflesjes

Ja, we zijn hier ook niet zeker van – maar soms is het beter om gewoon geen vragen te stellen. Voordat je je lege parfumflesjes weggooit, zet ze te koop op Marktplaats en kijk wat er gebeurt. Je zou wel eens verrast kunnen zijn…

Make-up en beauty samples

Wie houdt er niet van gratis spullen? Maar soms zijn ze niet naar onze smaak. Dus waarom verzamel je niet alle monsters die je niet lekker vindt en verkoop je ze als een set online? Misschien is er wel iemand die ze wel lekker vindt!”

Lege inktpatronen

Als je een printer hebt, heb je ook wel eens een lege inktpatroon. En die zijn niet goedkoop om te vervangen! Voordat je je oude cartridge weggooit, verkoop het aan een bedrijf zoals Lege Cartridge NL. Ze recyclen het en jij krijgt wat geld. Zo win je twee keer: jij krijgt geld en de cartridge belandt niet op de vuilnisbelt.

Credo Marketing

Credo Marketing

Ook Interessant

Alle blog berichten

Kom jij ons team versterken?

Vul hieronder je gegevens en een korte motivatie in en we nemen zo spoedig mogelijk contact met je op!

Kom je er niet uit?

Quick Apply Image