Wij zijn op zoek naar leuke mensen in Utrecht

Terrassen aan de grachten van Utrecht

Kom jij werken bij Credo Marketing?

Wil jij iets betekenen voor de wereld en er ook nog een mooi zakcentje aan overhouden? Dan zit je voor jouw leuke bijbaan in Utrecht bij Credo aan het juiste adres. Ben jij iemand die van aanpakken houdt en graag onder de mensen is? Dan ben jij waarschijnlijk zeer geschikt om aan de slag te gaan bij Credo. Je komt terecht in een groot team met allemaal leeftijdsgenoten, waardoor het eigenlijk altijd gezellig is. Credo staat volledig achter de organisaties waarvoor ze lopen en dit straalt ons personeel dus ook echt uit.

Als je bij Credo Marketing in Utrecht aan de slag gaat, wordt je op pad gestuurd met een doel: Om zo veel mogelijk op te halen voor het goeie doel. Dit ga je doen op straat of deur aan deur, denk hierbij ook aan supermarkten, winkelstraten en andere drukbezochte plekken. Ben je bekend in Utrecht en houdt je net zoveel van deze stad als wij? Dan is het toch heerlijk om hier je lege uurtjes in te vullen door te werken in deze bruisende stad. Misschien ben je al een tijdje opzoek naar een van deze leuke bijbaan in Utrecht, dan hoef je nu niet verder te zoeken en neem even contact met ons op.

Leuke bijbaan in Utrecht samen met je vrienden?

Deze baan is zeer geschikt voor een student zoals jij, omdat je lekker actief bezig bent met veel leeftijdsgenoten ontstaan er veel vriendschappen bij Credo. Dit is natuurlijk niet gek, omdat iedereen die hier komt werken gezellig ingesteld is en graag onder de mensen is. Bij Credo kom je bij een organisatie met allemaal gelijkgestemde mensen, met dezelfde doelen en idealen. Wij vinden het belangrijk dat er een goede focus is op onze werkzaamheden, maar zonder de onderlinge sfeer uit het oog te verliezen. Buiten het werk om worden er ook veel uitjes georganiseerd door het team om samen te doen, denk hierbij aan een festival, samen stappen en misschien ergens uit eten, het kan allemaal bij Credo.

Interesse? Kom eens langs voor een bakkie koffie!

Wil jij bijverdienen met een  leuke bijbaan in Utrecht? Heb jij de mindset om elke dag hard te werken? Ben je bereid om tips aan te nemen van je meer ervaren collega’s? Kom dan bij ons werken bij Credo! Wij zijn op zoek naar iemand die enthousiast, gemotiveerd en doelgericht is. Zij helpen je graag aan een mooi salaris terwijl je onderweg bent om te werken voor de beste targets van Utrecht. Solliciteer nu!

Credo Marketing

Credo Marketing

Ook Interessant

Alle blog berichten

Kom jij ons team versterken?

Vul hieronder je gegevens en een korte motivatie in en we nemen zo spoedig mogelijk contact met je op!

Kom je er niet uit?

Quick Apply Image