Leuk vakantiebaantje en werken met vrienden. Wie wil dat niet?

Vrolijke sales professionals

Hee jij daar! Ben je op zoek naar een bijbaan met impact? Wil je werken met je vrienden en vriendinnen? Dan hebben wij een mooie uitdaging voor je! Wij zijn jong, lekker to the point, verfrissend, divers en niet meer weg te denken uit de goededoelensector.

Win-Win

Wat uniek is aan Credo Marketing, Ik kan het je zeggen: een heleboel moois! Wist je dat als jij vrienden op je werk hebt, dit een positieve invloed op je leven heeft? Een bonus bij Credo Marketing is dat je met zoveel leuke en slimme mensen mag werken en een hoop bijzondere vrienden maakt.

Heb jij de ‘ballen’ verstand van

Het allerbelangrijkste is dat jij mega-gemotiveerd bent en hard wil werken. Je bent positief gestemd en beschikt over een hands-on mentaliteit. Wij leren je fondsenwerven. Je wordt begeleid door topprofessionals om in oplossingen te denken en mensen op de hoogte te stellen van de goede doelen die jij vertegenwoordigt. Voor alle dingen geldt: je kunt het leren. ? En daarbij helpen wij jou graag!

Shinen doen wij echt samen!

Helemaal klaar om de aandacht te trekken? Dan helpt het als je niet alleen bent. In groepsverband val je op en vrienden geven je het gevoel van saamhorigheid en zelfvertrouwen om die sales door het dak te knallen! ?

Fondsenwerving werkt, en het is leuk!

Dus als jij samen met je vrienden de wereld beter wilt maken, schrijf ons dan een mailtje. Wij hebben vacatures voor verschillende rollen: ambassadeurs, recruiters, verkooptrainers en filiaalmanagers. Veel ruimte dus voor persoonlijke ontwikkeling en betrokkenheid; echt verschil maken en bijdragen aan een betere wereld!

Stuur ons een mailtje: info@credo-marketing.nl

Even bellen mag ook: 0252 – 769165

admin

admin

Ook Interessant

Alle blog berichten

Kom jij ons team versterken?

Vul hieronder je gegevens en een korte motivatie in en we nemen zo spoedig mogelijk contact met je op!

Kom je er niet uit?

Quick Apply Image