Over ons

Bij Credo zijn we anders dan andere bedrijven. Wij gaan voor een divers, gedreven, sociaal en loyaal team, helemaal gericht op jou, de student. Als werver trek je donateurs aan door persoonlijke en slimme benaderingen, waarbij we jou alle begeleiding geven die je nodig hebt voor je professionele en persoonlijke groei.

Credo student bijbaan

Impact maken

Bij Credo Marketing gaan we verder dan alleen een bedrijf zijn, we richten ons op het maken van een betekenisvolle impact bij goede doelen en sociale ondernemingen. We streven naar een werkomgeving waar iedereen zich gewaardeerd voelt, zowel teamleden als donateurs. Als werver speel je een essentiële rol in ons succes en de groei van iedereen. Je maakt dus echt een blijvende impact bij Credo!

Onze werkwijze

Geen ervaring? Geen probleem bij Credo Marketing. We beginnen met een basistraining in fieldmarketing om je klaar te stomen voor het werk. Je leert hierbij effectieve methoden voor het binnenhalen van donateurs, waarbij je dagelijks goed voorbereid op pad gaat voor deur-aan-deur- en straatwerving.

Over ons

Nieuwsgierig naar onze bijbanen en carrière- mogelijkheden?

Check onze vacatures

Kom jij ons team versterken?

Vul hieronder je gegevens en een korte motivatie in en we nemen zo spoedig mogelijk contact met je op!

Kom je er niet uit?

Quick Apply Image