Goed betaalde bijbaan in Amsterdam | Al vanaf 16 jaar

Ben jij op zoek naar een flexibele bijbaan in Amsterdam?

studenten bijbaan in amsterdam credo marketing

Kom jij werken bij Credo Marketing?

Wil jij iets betekenen voor de wereld en er ook nog een mooi zakcentje aan overhouden? Dan zit je voor jouw studenten bijbaan in Amsterdam bij Credo aan het juiste adres. Onze bevlogen managers verwelkomen jou graag binnen onze centraal gelegen vestiging. Bij Amsterdam Credo staat het personeel echt bekend om hun liefde voor de organisaties waar zij voor lopen. Dit straalt men uit en wij hopen dit over te brengen aan nieuw personeel. Zo doe je wat terug voor de wereld bij jouw studenten bijbaan in Amsterdam. Een studentenbaan in Amsterdam bij Credo Fundraising, misschien heb je een van je (toekomstige) collega’s weleens gezien. Wij werven namelijk deur-aan-deur, en ook op straat. Denk hierbij aan supermarkten, winkelstraten en andere drukbezochte plekken. Hier lopen onze potentiële ambassadeurs rond, hen ga je enthousiasmeren lid te worden van de organisatie waar jij voor loopt. Bij jouw bijbaantje in Amsterdam word je goed getraind door je collega’s. Je gaat voorbereid naar buiten en ook tijdens de werkdag word je goed begeleid. Een bijbaan in Amsterdam tijdens je studie? Kom snel in contact met Credo.

Bijbaan in Amsterdam samen met je vrienden

Een bijbaan in Amsterdam bij Credo betekent naast leuk werk ook veel gezelligheid. Je komt bij een organisatie met gelijkgestemde mensen, met dezelfde doelen en idealen. Tijdens het werk is er focus op de werkzaamheden, zonder de onderlinge sfeer uit het oog te verliezen. Na afloop is er alle ruimte voor een biertje en gezelligheid, bij jouw bijbaan in Amsterdam. We gaan ook samen stappen, festivals bezoeken en andere leuke dingen doen. Je wordt onderdeel van een hecht team met mensen die dezelfde normen en waarden delen. Wel zo prettig, toch? Een studenten bijbaan in Amsterdam levert jou naast een mooi salaris dus ook nieuwe vrienden op. Een bijbaan in Amsterdam op een prachtige plek. Je komt terecht in een van de best presterende vestigingen van Credo. Zij weten dus als geen ander hoe je veel kwalitatieve sales schrijft. De managers en captains willen jou dan ook graag helpen en begeleiden om hierin mee te gaan. Bezit jij de mindset en motivatie om keihard te knallen bij jouw bijbaan in Amsterdam? Kom dan langs bij onze gezellige vestiging voor een praatje en een kopje koffie. Een bijbaan in Amsterdam bij Credo kan ook voor jou binnenkort werkelijkheid worden.

Nieuwe bijbaan in Amsterdam bij Credo

Voor een bijbaan in Amsterdam bij Credo komt vrijwel iedereen in aanmerking. Wij kijken minder naar je achtergrond en opleiding, maar echt naar de persoon. Bezit jij de mindset om iedere dag te knallen? Ben je bereid om tips aan te nemen van je meer ervaren collega’s? Dan gaat het goed komen. Zij helpen je graag om een lekker salaris te verdienen terwijl je voor de mooiste doelen op pad kan gaan. In regio Amsterdam barst het van de mogelijke ambassadeurs die het doel waarvoor jij loopt een warm hart toedragen. Leuke gesprekken, buiten werken en met je vrienden op pad. Ben jij geschikt voor zo’n fantastische bijbaan in Amsterdam? Solliciteer dan snel! Een bijbaantje in Amsterdam doe je ook voor de sales-ervaring. Je wordt namelijk opgeleid door ervaren collega’s van Credo die al een tijd in het vak zitten. Zij maken van jou ook een sales-expert, zodat jij hopelijk in de toekomst ook nieuwe toppers kunt gaan begeleiden. Zo geven we het stokje door en blijven we nieuwe toppers opleiden. Ben jij de volgende die gaat genieten van zijn bijbaan in Amsterdam bij Credo? Laat snel wat van je horen.

Credo Marketing

Credo Marketing

Ook Interessant

julia fondsenwerver credo marketing

29 dingen waarmee je nu geld kunt verdienen door ze te verkopen

Het gezegde “One man’s trash is another man’s treasure. Iemands rotzooi is altijd andermans schat” is nergens meer waar dan bij het online verkopen van spullen. Onze handige lijst bewijst, dat je echt geld kunt verdienen met het kopen en verkopen van laaggeprijsde, alledaagse voorwerpen, en zelfs van dingen die je anders misschien zou weggooien.  

Alle blog berichten

Studenten bijbaan in Amsterdam?

Bezoek onze vestiging in Amsterdam en Meld je aan!

Kom jij ons team versterken?

Vul hieronder je gegevens en een korte motivatie in en we nemen zo spoedig mogelijk contact met je op!

Kom je er niet uit?

Quick Apply Image