Studenten bijbaan in Delft met je vrienden

studenten bijbaan in delft credo marketing

Veel geld verdienen en werken met je vrienden, iedereen wilt toch zo’n studenten bijbaan?

Wat ga je doen bij jouw studenten bijbaan in Delft? Dagelijks gaan wij voor de mooiste opdrachtgevers aan de slag om zoveel mogelijk geld in te zamelen. Dit doen we op straat, bij evenementen en beurzen en ook langs de deuren. Voordat jij op pad gaat krijg je trainingen van je collega’s om zo goed mogelijk voor je dag te komen. Het bruisende centrum van Delft heeft ontzettend veel te bieden, zorg dat je een leuk bijbaantje hebt om al jouw uitstapjes te financieren. Een studenten baan in Delft kan hierbij goed helpen. Wie is geschikt voor een bijbaan in Delft bij Credo? Om succesvol te zijn binnen de fieldmarketing hoef je niet de grootste mond te hebben of de grootste prater van je vriendengroep te zijn. Je hoeft niet te veranderen of je anders voor te doen. Via onze trainingen stomen we jou wel klaar om zo het maximale uit je werkdag te halen. Jij wilt natuurlijk lekker gaan verdienen, dat kan bij deze bijbaan in Delft bij Credo.

Een bijbaan in Delft om je studietijd te bekostigen

Je eigen geld verdienen met een studentenbaan in Delft, zo ben jij niet afhankelijk van Ome Duo, en zo kom je je studietijd wel door! Het mooie is ook dat je collega’s je vrienden worden. Die zijn net als jij studenten die door dezelfde periode heengaan. Samen werken en samen drankjes doen na afloop. Geen verkeerde combinatie, toch? Maak je studententijd zo mooi mogelijk, zorg ervoor dat je jouw bijbaan in Delft bij Credo vandaag nog gaat regelen. Onze managers en andere collega’s verwelkomen je met open armen er gaan er samen met jou een feestje van maken. De unieke sfeer binnen een vestiging is precies wat jij en je vrienden zal bevallen. Twijfel niet en meld je zo snel mogelijk aan, een bijbaan in Delft bij Credo gaat jouw studententijd verrijken. Wat zoek jij precies bij een bijbaan in Delft? In de Prinsenstad van Nederland zijn er natuurlijk genoeg winkels en horecagelegenheden te vinden. Misschien ben jij wel niet zo’n horecatijger. Ja, een kroeg bezoeken. Dat kan je als de beste! Maar als job is het minder geschikt voor je. Bij een bijbaan in Delft zal jij menig kroegje afgaan, nadat je eerst je geld hebt mogen verdienen met ander werk. Als ambassadeur van verschillende mooie merken zal jij eerst het verschil maken. Daarna worden successen uitgebreid gevierd! Geen verkeerde combinatie, toch? Jouw droombijbaan is dichterbij dan je denkt, ontdek de kansen en doorgroeimogelijkheden bij een bijbaan in Delft bij Credo en meld je snel aan.

Geld verdienen met je vrienden met een bijbaan in Delft

Ga jij ook je geld verdienen bij Credo, jouw nieuwe bijbaan in Delft? Laat dan zo snel mogelijk wat van je horen. Proef de unieke sfeer en kom gauw langs bij onze vestiging. Tijdens je proefdagen zal je in alle rust kennismaken met onze mensen zodat je je snel thuis zal voelen. Geld verdienen en een geweldige tijd beleven? Solliciteer snel voor een mooie functie als sales-ambassadeur. Een bijbaan in Delft tijdens jouw studententijd, vele oud-studenten zijn je voorgegaan, we zijn nu op zoek naar een nieuwe en gemotiveerde groep.Een studenten bijbaan in Delft, wanneer meld jij je aan bij Credo? Je gepassioneerde collega’s gaan jou inwerken om maximaal te presteren tijdens de werkdag. Na afloop is er alle ruimte voor gezelligheid, avondjes stappen en drankjes doen met je collega’s, jouw nieuwe vrienden!

Credo Marketing

Credo Marketing

Ook Interessant

Alle blog berichten

Kom jij ons team versterken?

Vul hieronder je gegevens en een korte motivatie in en we nemen zo spoedig mogelijk contact met je op!

Kom je er niet uit?

Quick Apply Image