Goed betaalde bijbaan - studentenbaan in Breda? Klik hier!

Opzoek naar een goed betaalde studentenbaan in Breda?

Foto laat in de avond aan waterkant Breda - Credo Marketing

Kom jij werken bij Credo Marketing?

Ben jij opzoek naar een goed betaalde studentenbaan? En wil je daarnaast ook nog wat voor de wereld betekenen? Dan zit je voor jouw bijbaan in Breda bij Credo aan het juiste adres. Ben jij iemand die van aanpakken houdt en graag onder de mensen is? Dan ben jij waarschijnlijk zeer geschikt om aan de slag te gaan bij Credo. Je komt terecht in een groot team met allemaal leeftijdsgenoten, waardoor het eigenlijk altijd gezellig is. Credo staat volledig achter de organisaties waarvoor ze lopen en dit straalt ons personeel dus ook echt uit.

Lekker actief geld verdienen en vrienden maken in Breda?

Deze baan is zeer geschikt voor een student zoals jij, omdat het goed betaald en doordat je lekker actief bezig bent met veel leeftijdsgenoten ontstaan er veel vriendschappen bij Credo. Dit is natuurlijk niet gek, omdat iedereen die hier komt werken gezellig ingesteld is en graag onder de mensen is. Bij Credo kom je bij een organisatie met allemaal gelijkgestemde mensen, met dezelfde doelen en idealen. Wij vinden het belangrijk dat er een goeie focus is op onze werkzaamheden, maar zonder de onderlinge sfeer uit het oog te verliezen. Buiten het werk om worden er ook veel uitjes georganiseerd door het team om samen te doen, denk hierbij aan een festival, samen stappen en misschien ergens uiteten, het kan allemaal bij Credo.

Is deze goed betaalde studentenbaan iets voor jou?

Heb jij de mindset om elke dag hard te werken? Ben je bereid om tips aan te nemen van je meer ervaren collega’s? Kom dan bij ons werken bij Credo. Wij zijn op zoek naar iemand die enthousiast, gemotiveerd en doelgericht is. Zij helpen je graag aan een mooi salaris terwijl je onderweg bent om te werken voor de beste targets van Breda. Solliciteer nu!

Credo Marketing

Credo Marketing

Ook Interessant

julia fondsenwerver credo marketing

29 dingen waarmee je nu geld kunt verdienen door ze te verkopen

Het gezegde “One man’s trash is another man’s treasure. Iemands rotzooi is altijd andermans schat” is nergens meer waar dan bij het online verkopen van spullen. Onze handige lijst bewijst, dat je echt geld kunt verdienen met het kopen en verkopen van laaggeprijsde, alledaagse voorwerpen, en zelfs van dingen die je anders misschien zou weggooien.  

Alle blog berichten

Opzoek naar een goed betaalde studentenbaan?

Interesse? Maak je interesse kenbaar door een mail te sturen naar info@credofundraising.nl

Kom jij ons team versterken?

Vul hieronder je gegevens en een korte motivatie in en we nemen zo spoedig mogelijk contact met je op!

Kom je er niet uit?

Quick Apply Image