Studenten uitzendbureau Utrecht | Studie werken en leren!

Studenten uitzendbureau Utrecht

Terrassen aan de grachten van Utrecht

Een studenten bijbaan in Amsterdam, flexibel werken en veel verdienen.

Een studenten bijbaan in Utrecht bij Credo doe je niet alleen voor jezelf, maar ook voor de kwetsbare mensen van onze samenleving. Wij zijn heel benieuwd wat jij kan betekenen voor onze vestiging. Een studentenbaan in Utrecht aan een prachtig grachtenpand, het kan ook voor jou realiteit worden. Wat zoek jij bij een bijbaan in Utrecht? Onze toppers zijn trots om bij Credo te werken. Zij stralen iedere werkdag uit dat er ook vandaag weer gestreden gaat worden. Bij het werven van donateurs lopen wij deur-aan-deur of staan we op straat. Om mensen te overtuigen van het doel word je goed getraind door onze medewerkers. Een bijbaan in Utrecht bij Credo betekent een karrevracht aan sales-ervaring! Onze salesmanagers zijn vakidioten met veel ervaring in de sales. Zij leren jou graag de fijne kneepjes van het vak. Op deze manier ga ook jij veel geld verdienen bij jouw bijbaan in Utrecht.

Studenten bijbaan in Utrecht en saleservaring opdoen

Met jouw studentenbaan in Utrecht ga ook jij je inzetten voor mooie organisaties. Zij die kwetsbare mensen eindelijk eens op nummer 1 zetten. Maak samen met ons het verschil en zorg ervoor dat zij eindelijk geholpen worden. Bijbaan in Utrecht? Lees gerust onze website door en zie welke klanten al werken met Credo. Om zoveel mogelijk geld voor hen in te zamelen kunnen wij jouw hulp heel goed gebruiken. Heb je nog vrienden die een bijbaan in Utrecht zoeken? Neem ze gerust mee! Krijg je ook nog eens een mooie vergoeding voor. Zo wordt een bijbaan in Utrecht alleen maar leuker en gezelliger. Een studentenbaan in Utrecht bij Credo is ook nog eens goed voor je ontwikkeling. Door de sales-trainingen die je ontvangt gaat jouw expertise hierop vooruit. Nog beter worden, nog meer sales schrijven en zo nog meer verdienen. Bij ons prachtige pand in Utrecht barst het van de salestalenten die jou graag gaan helpen om een kei te worden in het vak. Een bijbaantje in Utrecht gaat je dan ook het nodige opleveren. Zorg dat je erbij bent en maak jezelf trots!

Bijbaan in Utrecht voor jou en je vrienden

Jouw bijbaan in Utrecht wordt nog leuker als je al je vrienden meeneemt. Ook je studiegenoten zijn natuurlijk welkom als zij een bijbaan in Utrecht zoeken. De werkuren zijn goed te combineren met je studie, daarnaast kan je jezelf inplannen wanneer jij tijd hebt. Drukke week op school? Plan je dan gerust iets minder in. Kan je andere weken weer vaker werken. Jouw studentenbaan in Utrecht bij Credo past op die manier goed bij je drukke bestaan. Je school blijft enorm belangrijk, zorg dus dat je alles goed plant en dan komt het allemaal goed.Tijdens je wondere studentenbestaan komen er allerlei zaken op je af. Een kamer vinden, je studie volgen en wellicht lid worden van een studentenvereniging. Ook voor een studenten bijbaan is Utrecht een geschikte stad om te wonen. Kies goed zelf naar wat je belangrijk vindt en waar jij waarde aan hecht bij werk naast je studie. Voor meer informatie omtrent een bijbaan in Utrecht bij Credo kan je met ons contact opnemen. Wij helpen je graag verder.

Credo Marketing

Credo Marketing

Ook Interessant

julia fondsenwerver credo marketing

29 dingen waarmee je nu geld kunt verdienen door ze te verkopen

Het gezegde “One man’s trash is another man’s treasure. Iemands rotzooi is altijd andermans schat” is nergens meer waar dan bij het online verkopen van spullen. Onze handige lijst bewijst, dat je echt geld kunt verdienen met het kopen en verkopen van laaggeprijsde, alledaagse voorwerpen, en zelfs van dingen die je anders misschien zou weggooien.  

Alle blog berichten

Studenten bijbaan in Utrecht?

Bekijk onze vestiging in Utrecht en solliciteer!

 

Kom jij ons team versterken?

Vul hieronder je gegevens en een korte motivatie in en we nemen zo spoedig mogelijk contact met je op!

Kom je er niet uit?

Quick Apply Image