Werken in Den Haag in een gezellig team en eigen baas over je tijden?

Wij bij Credo Marketing zijn op zoek naar hardwerkende sales-toppers, wees niet bang je hebt hiervoor geen ervaring nodig! Samen met het team ga je de huizen langs of de straat op, zoekt contact met mensen en vertelt over de goede doelen waar wij als Credo Marketing achter staan. Lijkt dit je wat? Neem dan snel contact met ons op!

credo den haag studentenbaan den haag

Wil jij geld verdienen met een sales bijbaan in Den Haag?

Dan pas jij zeker in ons Credo Marketing team van onze Haagse vestiging!

Pssst, wij hebben de leukste bijbaan van Den Haag!

Wat kunnen wij je bieden?

  • Altijd een gezellige VrijMiBo, waardoor je vrienden voor het leven maakt.
  • Flexibele werkuren.
  • Hard werken wordt beloont, we maken gebruik van een bonusregeling en zo kan je al snel 150 euro op een dag verdienen!
  • Naast gezelligheid staat ook ontwikkeling hoog bij ons op het rijtje, waardoor jij als werknemer zeker niks tekort komt en niet druk hoeft te maken over je ontwikkeling bij ons.

Wat heb je nodig?

  • Een klein beetje heel veel enthousiasme, je bent tenslotte ons visitekaartje.
  • Communicatieve vaardigheden
  • Doorzettingsvermogen
  • Je staat net als ons achter de goede doelen die wij helpen, dus je beschikt over de wil om de wereld een stukje beter te maken.

Dit ga je doen:

Wij bij Credo Marketing werken alleen voor maatschappelijke doeleinden, waardoor je meedraagt aan het beter maken van de wereld waar we op leven. Het is dus zaak dat je echt achter onze goede doelen staat omdat je dan je verhaal met extra veel passie kan gaan vertellen. Als werver ga je langs de deuren of gewoon lekker de straten op in Den Haag, maar dit doe je natuurlijk niet alleen. Je gaat samen met het team de straat op, waardoor je bijna niet het gevoel t hebt dat je aan het werk bent.

Dit is toch precies wat voor jou?

Bepaal je werktijden

Wij begrijpen dat je meerdere ballen hoog moet houden. Wij bieden daarom de optie om wekelijks je eigen werkdagen te kiezen. Jij bepaalt zelf wanneer je ons komt versterken.

Verdien lekker

Je verdient een basissalaris met oplopende bonussen. Hard werken wordt beloond. Hierdoor krijgt iedereen gelijke kansen ongeacht leeftijd, afkomst, geslacht en geaardheid. Zo kan je op een eerlijke manier tot wel €150 per dag verdienen.

Blijf ontwikkelen

Wij kijken naar ruw talent en hoe we dat kunnen vergroten. Wij bieden je professionele sales trainingen aan en oneindig veel doorgroeimogelijkheden. Zo kan je de wereld verbeteren en je tegelijkertijd je CV.

Ben jij de sales-topper die wij zoeken?

Ja? Stuur dan even snel een mailtje naar
info@credo-marketing.nl.

Kom jij ons team versterken?

Vul hieronder je gegevens en een korte motivatie in en we nemen zo spoedig mogelijk contact met je op!

Kom je er niet uit?

Quick Apply Image